0
SZÍNESEN, SZABADON- GROHE COLORS KOLLEKCIÓ Design

SZÍNESEN, SZABADON- GROHE COLORS KOLLEKCIÓ

2022. december 21.

Fürdőszobánk tervezése nem mindig egyszerű feladat, hiszen rövid keresgélés után is már számtalan szín, forma és technológia tárul elénk, melynek hatására sokszor egyre több kérdés merül fel bennünk.

GROHE Colors kollekciónk új színeit a PVD-technológia segítségével állítjuk elő. Miben különbözik ez a hagyományos krómbevonatnál? A PVD-bevonattal előállított színek valóban homogén hatást keltenek, mivel minden egyes réteg tökéletesen egyenletesen oszlik el.

A hagyományos galvanizálással kezelt felületek színei korlátozottak, a GROHE megoldása széles színpalettával rendelkezik, ezáltal valóban teret enged a fantáziának álmaink fürdőszobájának megvalósításban. A PVD-bevonat ráadásul nem csak a színválasztéka miatt előnyös, hanem tartósabbak is színek. A PVD-eljárásnak köszönhetően a hagyományosnál hatszor erősebb tapadást tesz lehetővé.

SZÍNEK

Fürdőszobánk színei alapvetően meghatározzák a helyiség hangulatát és tükrözni tudják személyiségünket, ízlésvilágunkat, ezért érdemes megfontoltan a dönteni.

Warm sunset

A Warm sunset nevéből eredendően is meleg, harmónikus élményt tud kölcsönözni. A naplemente és az utazás szerelmeseinek igazi kedvence lehet. Jól illeszkedik a fehér, márvány és fahatásokhoz egyaránt. A felület csaptelepeken, zuhanykarokon és kiegészítőkön is elérhető.

Hard graphite

A Hard graphite a modern, minimalista design valódi megtestesítője. Letisztult, sötét, szálhúzott kivitelével nem hazudtolja meg magát, valóban határozott, karakteres jellegzetességgé válik a térben. Zuhanyrendszerek, szerelvények és csaptelepek esetében is elérhető ez az árnyalat.

Cool sunrise

Az igazi luxus szemléltetője. A kifinomultság és a klasszikus elegancia kedvelőinek ajánljuk elsősorban. Fehér színnel párosítva a klasszikus hatás fokozható, sötét színnel pedig nagyon modern.

Nickel

A nickel a visszafogottabb, természetes hatás kiváló példája. Nagyon jól kombinálható beton, kő vagy márványhatású elemekkel. Kiegészítőkben szintén érdemes a natúr színekkel játszani.

Supersteel

Tökéletes azoknak a hagyományőrzőknek, akik a króm színű, enyhén matt felületű vasalatokat kedvelik. A Supersteel modern hatást ad a klasszikus kedvencekhez. Általános deluxe megjelenést érhet el ezzel a felülettel, amely nemcsak minden acél szerelvényhez passzol, hanem ideális társ a világos márványhoz, betonhoz és közepes tónusú fához is.

IDŐTÁLLÓ, FENNTARTHATÓ MEGOLDÁS

Minden csaptelepünk rendkívül ellenálló a karcolásokkal és erős ütésekkel szemben, így garantálva, hogy vásárlóink sok éven át használhassák ezeket a kiváló minőségű csaptelepeket és keverőcsapokat.

Annak érdekében, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb módon járjunk el, PVD-technológiánk során semmilyen környezetre káros vegyi anyagot nem használunk fel.

Keresd a GROHE termékeket az Újházban, az ország közel 100 pontján. Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhaz.hu/kereskedesek