0
Tökéletesség és esztétikum a zuhanyzóban is! Design

Tökéletesség és esztétikum a zuhanyzóban is!

2022. július 8.

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap az otthon töltött minőségi idő, amelyben meghatározó szerepe van a minket körülvevő harmóniát árasztó környezetnek. Ez alól a fürdőszoba sem kivétel, hiszen egységes megjelenése a jó közérzet garanciája, amely segít a nap végi ellazulásban.

Manapság egyre nagyobb a kereslet a zuhanyzóba integrált és esztétikus zuhanyfolyókák iránt. A tisztaság iránti igény szintén elengedhetetlen a komfortos fürdőszobában, ezért a hansgrohe egy változatos és innovatív lefolyórendszert fejlesztett ki, így az elhasznált víz gyorsan és egyszerűen elvezethető. A RainDrain zuhanyfolyókák tökéletes lefolyótechnológiát biztosítanak a padlósíkba süllyesztett zuhanyzókban, ráadásul színben is harmonizálnak a fürdőszoba megjelenésével.: akár terméskő, akár a hansgrohe zuhanyok és csaptelepek felületével harmonizáló nemesacél, akár egyedileg burkolt változatról van szó. Ezek a lefolyórendszerek illeszkednek minden beépítési helyzethez és fürdőszobastílushoz, egyszerűen beszerelhetők és könnyen kezelhetőek. A túlfolyószabályozás és más intelligens funkciók gondoskodnak a hosszan tartó kényelemről még zuhanyozás után is.

Miért érdemes a RainDrain termékeket választani?

  • A színes FinishPlus felületek segítségével a saját ízlésére alakíthatja fürdőszobáját.
  • Falhoz közeli, illetve szabadon elhelyezkedő beépítés is lehetséges a zuhanyzóban.
  • Vízkárok megelőzése víztömör alapkészlettel és előre szerelt tömítőfilccel
  • Egyszerű hosszigazítás lehetősége, oldalaikon méretre vághatóak.
  • Könnyű magasságállítás a mindenkori padlóvastagságnak megfelelően.
  • Csekély beépítési mélységével új építésekhez és felújítási projekthez is egyaránt használható.
  • 100%-ban szivárgásmentes a csomagolásban megtalálható Water Protection System rendszer révén.
  • Opcionális Dryphon technológia az alacsony tisztítási ráfordításokért

Milyen típusai vannak a RainDrain termékeknek?

A termékekre jellemző, hogy könnyen és egyszerűen a szerelhetőek, minden zuhanyfolyókához egyetlen alapkészlet létezik. A RainDrain termékek esetén három különböző folyóka vagy a pontszerű lefolyó változat közül választhatunk:


RainDrain Flex

A színkészlet a helyszínen igény szerint méretre vágható, mivel a dizájnburkolat alatt nincs folyóka. Előnye, hogy minimális szerelés a hátfalnál és az oldalfalaknál vagy két fal közötti elhelyezés is lehetséges. Az integrált lejtőnek köszönhetően egyszerű a szerelés közvetlenül az esztrichen. Magassága egyszerűen beállítható az alaptesthez az ovális adapterrel. Egy alapkészlet tartozik minden zuhanyfolyókához, csak az uBox universalra van szükség más szerelőkészletre nem. A színkészletet közvetlenül az esztrichre kell fektetni. Króm, nemesacél és öt exkluzív FinishPlus felülettel kapható, így a fürdőszoba dizájnja egységes stílusú lesz.

RainDrain Match

Ennek a termékcsaládnak a dizájnburkolata a hátoldalán 18 mm vastagságig burkolható. Az állítható magasságú keretnek köszönhetően magassága egyszerűen beállítható. Az uBox universal és a szerelőkészlet komplett készletként kapható, a magas lefolyási teljesítmény részeként a csomag tartalmazza a Dryphont. A hansgrohe zuhanyrendszerek az innovatív szifonmegoldásnak köszönhetően megbízhatóan elzárja a szagokat, így megvéd minket a kellemetlen élményektől.  Króm, szálcsiszolt nemesacél, matt fekete, matt fehér és két üvegfelülettel (-450 és -610) kapható.

RainDrain Rock

Használata sík felülethez, legfeljebb 40 mm vastag járólaphoz vagy csempéhez alkalmas. A magasság egyszerűen beállítható az állítólábak segítségével. Karbantartása egyszerű az integrált lapemelő segítségével. A lap oldalanként legfeljebb 50 mm-rel rövidíthető.

RainDrain Spot

Szálcsiszolt rozsdamentes acél és struktúrált rozsdamentes acél felületekkel elérhető. A komplett készlet szifonnal, szigetelőgallérral elérhető, az építési védőburkolat véd a szennyeződésektől.

A tökéletesen harmonizáló megjelenés és egyszerű kialakítás mellett kulcsfontosságú kérdés a hosszú élettartam is. Bízza rá magát a RainDrain zuhanylefolyókra, amely hosszú évekig garantálja, hogy Önnek és családjának sok gondtalan zuhanyélményben lehessen része.

Keresd a hansgrohe termékeket az újHÁZ Centrumban, az ország több mint 80 pontján. Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhazcentrum.hu/kereskedesek