0
TOP 7 nyuszis dekoráció, ami vidámságot hoz otthonunkba Design

TOP 7 nyuszis dekoráció, ami vidámságot hoz otthonunkba

2021. március 30.

Az újHÁZ Centrum design blogjának szakértői körbenéztek az egyik legismertebb bazároldalon, milyen divatos kiegészítőkkel tudjuk feldobni otthonunkat a húsvét közeledtével. Összegyűjtöttek 6+1 olyan kiegészítőt, ami garantáltan üde színfoltja lesz nappalinknak és étkezőnknek. Ráadásul ezek valóban filléres kiadások, hiszen már 0,9 dollárért megvásárolható darabot is találtak.

1. Asztalterítő

Igazi vintage hangulatot áraszt magából ez a természetes lenvászon színű asztalterítő, amelynek mintázatát fehér és pasztell árnyalatú húsvéti motívumok díszítik. A kis abrosz remekül mutat az ünnepi asztalon, de akár a terasz tökéletes dísze lehet.

2. Süteményes tál

Ez a nyuszis tálaló garantáltan mosolyt csal családunk és vendégeink arcára, egyszerű hófehér kivitelezése miatt pedig a giccs bélyeget sem kaphatja meg. Sorakoztassuk rá kedvenc ünnepi desszertjeinket és tegyük az asztal közepére, ahol fókuszpontként is szolgálhat.

3. Modern kerámiák

A matt fekete és fehér kézműves nyuszis kerámiák a modern otthonok nappalijának díszei lehetnek. A 20 és 26 centiméteres darabokat egyaránt sorakoztathatjuk a komódra, a könyvespolcra és a dohányzóasztal közepére. Társítsunk hozzá friss virágokat, hogy szigorú vonalvezetését játékossággal törjük meg.

4. Díszpárnák

Mint minden alkalommal, ezúttal sem győzzük hangsúlyozni, hogy a szobánk hangulatának átalakításának legegyszerűbb módja az, ha a szezonhoz igazítjuk díszpárnáinkat. Ezek a nyuszis lenvászon párnák igazán barátságosak és vidám hangulatot árasztanak. Ne essünk azonban túlzásba velük! Vásároljunk egy darabot és egészítsük ki natúr vagy hasonló árnyalatú alapszínen pasztell árnyalatú, apró virágmintázatú darabokkal.

5. Tojástartó

A kisfiúk édesapjukkal hétfőn ellátogatnak a család női tagjaihoz, hogy illatos vagy kevésbé kellemes parfümmel meglocsolják őket. A locsolásért járó hímes tojásokat pedig a gyerekek tehetik ebbe az elképesztően helyes plüss kosárkába is. Ügyeljünk azonban arra, hogy a csokoládékat ne rakják bele, ugyanis a kosárban hamar megolvadnának.

6. Ablakdísz

A konyha ablakában zöldellő fűszernövények mellett igazán szépen mutatnak majd ezek a natúr fából készült nyuszis díszek, amelyek halványkék és rózsaszín festéket kaptak. A gyerekszobák skandináv stílusú kiegészítői is lehetnek ezek a törhetetlen darabok, amelyekkel a kicsik akár még azt is eljátszhatják, miként hozza a Húsvéti Nyuszi az ajándékaikat.

+1: Húsvéti fa

A sok nyuszi mellett üde színfolt lehet egy pasztell színekkel lefestett tojásokból álló húsvéti fa. Hatalmas előnye, hogy mivel műanyagból készül, ezt sem tudják a gyerekek összetörni, így akár éveken keresztül is díszítheti a húsvéti ünnepkörben otthonunkat.