0

Karrier

Junior Vectory ERP rendszertámogató

Magyarország meghatározó, országos építőanyag-kereskedelmi hálózatának informatikai csapatába keressük új munkatársunkat Junior Vectory ERP rendszertámogató munkakörbe. Dolgozzunk és gondolkodjunk együtt az Újház informatikai megoldásain és jövőjén!

Tovább

Kereskedelmi igazgatói asszisztens

Magyarország meghatározó, országos építőanyag-kereskedelmi hálózatának kereskedelmi csapatába keressük új munkatársunkat kereskedelmi igazgatói asszisztens pozícióba, aki támogatja a kereskedelmi igazgató munkáját a napi operatív és stratégiai feladatokban. Dolgozzunk és gondolkodjunk együtt az Újház kereskedelmi megoldásain és jövőjén!

Tovább

IT Alkalmazásszakértő

Magyarország meghatározó, országos építőanyag-kereskedelmi hálózatának informatikai csapatába keressük IT DevOps és Architect feladatokat ellátó új munkatársunkat. Ha szereted a kétkezi fejlesztési / üzemeltetési munkát, de emellett szeretsz architektúrális szinten is tervezni, akkor mindenképpen olvasd tovább ezt az állásajánlatot. Dolgozzunk és gondolkodjunk együtt az Újház informatikai megoldásain és jövőjén!

Tovább

Építőanyag beszerző

Magyarország meghatározó, országos építőanyag-kereskedelmi hálózatának kereskedelmi csapatába keressük új munkatársunkat építőanyag beszerző pozícióba, aki kiváló termékeket szerez be kereskedéseink valamint az építkező/felújító vásárlók számára. Dolgozzunk és gondolkodjunk együtt az Újház beszerzési megoldásain és jövőjén!

Tovább

Cikktörzs koordinátor

Magyarország meghatározó, országos építőanyag-kereskedelmi hálózatának kereskedelmi csapatába keressük új munkatársunkat cikktörzs koordinátor pozícióba, aki leköveti a termékeink paramétereinek változását és frissen tartja a termékadatokat az egész hálózat számára.Dolgozzunk és gondolkodjunk együtt az Újház cikktörzs megoldásain és jövőjén!

Tovább