0
Minimalista Halloween Design

Minimalista Halloween

2020. október 26.

Míg korábban a töklámpás faragása kimerítette a Halloween ünnepét, napjainkra már nálunk is egyre inkább divatos lett a Mindenszenteket megelőző nap borzongató, játékos hangulata. A „rémisztő” dekorációk tárháza pedig határtalan, ha azonban a minimalizmus hívei vagyunk, akkor sem kell lemondanunk egy kis izgalmas dekorációról. Mutatunk néhány igen egyszerű, de elegáns és stílusos megoldást, amellyel a Halloween hangulatát becsempészhetjük otthonunkba!

Narancssárga helyett
Kétségtelenül a legismertebb jelképe Halloween-nek a faragott töklámpás. Azonban nem muszáj ragaszkodnunk eredeti formájához: nyugodtan lefesthetjük feketére, fehérre, akár szürkére, vagy lefújhatjuk bronz hatású festékkel, mellyel egy sokkal letisztultabb, mégis izgalmas megjelenést érhetünk el.

 

Pokoli lángok
Néhány egyszerű fekete gyertya már önmagában is borzongató érzéseket kelt, de akár mi magunk is készíthetünk egyedi, mégis hangulatos gyertyákat üvegből. Mindemellett számos extra dizájnnal ellátott gyertyát is beszerezhetünk a hangulat fogokozására.Bőregér papírból
Számos olyan állat létezik, amelyhez már eleve az ijesztő, kísérteties jelzőket társítjuk. Halloween tájékán még nagyobb figyelmet kapnak a denevérek, hollók, pókok, kígyók.
Pappírból több tucatot készítve belőlük kellő hatást kölcsönözhetnek az adott helyiségbe.+1 Tipp
Ha már végképp nincs ötletünk, vagy nem különösebben izgat minket a Halloween, azonban egy „last minute” baráti összejövetel van kilátásban, akkor ezt a dekorációs tippet bármikor bevethetjük, hiszen minden háztartásban biztosan lapul egy elhasznált fehér lepedő és némi fekete filc.