0

Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.

A közel 200 főt foglalkoztató Hofstädter cégcsoport 1999 óta folyamatosan fejlődő családi vállalkozás, amely az Újház oszlopos tagja. 

A Hofstädter Építőanyag Centrum életében egy következő mérföldkőhöz érkezett 2023-ban. Új áruházba költözünk vásárlóink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében. A több éves előkészítési, tervezési és kivitelezési munkálatok befejeztével kereskedésünk modern környezetben várja vásárólit és partnereit. Ebben a cikkben igyekeztünk minden olyan információt összegyűjteni, amely hasznos lehet az új telephely megtalálásában és megismerésében egyaránt.

Építőanyag forgalmazás

Fő kereskedelmi tevékenységünk a magyar piacon jelenlévő építőanyag gyártók termékeinek forgalmazása. Piacvezető partnerekkel dolgozunk, így vevőinknek a legjobb minőséggel tudunk szolgálni. Értékesítőink készséggel válaszolnak a legtöbb, építőiparban felmerülő kérdésre.

Csempe-szaniter értékesítés

Az építőanyag forgalmazás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a csempék és szaniterek értékesítésére is. Ennek 2014 óta a közel 400 négyzetméteres bemutatótermünk ad teret, ahol széles választék tárul vásárlóink elé.

Nyílászáró gyártás

A gondosan kiválasztott alapanyagok és nemzetközileg is elismert beszállítókkal való együttműködés a termékeink megbízhatóságának alapja. Szakembereink felkészültsége és modern gyártóberendezéseink lehetővé teszik a speciális igények kielégítését, függetlenül attól, hogy új nyílászárók beépítéséről, vagy már meglévő ablakok-ajtók cseréjéről beszélünk.

Logisztikai, fuvarozási tevékenység

A nálunk vásárolt termékeket házhoz szállítjuk, a meglévő fuvaroktól függően gyors és rugalmas ütemezésben. A rendelkezésünkre álló kapacitás nagyságából adódóan azonban különböző építőanyag gyártóktól is kapunk rendszeres szállítmányozási megbízásokat.

Cégünk 2008-ban csatlakozott Magyarország legnagyobb központi építőanyag beszerzési társaságához az újHÁZ csoporthoz, ezzel is biztosítva hosszú távú versenyképességünk erősítését.

Bővebben