0

Cement Center Kkt.

Vállalkozásunkat 1996-ban hoztuk létre 14 év építőanyag-fuvarozási és 5 év építőanyag–kereskedelem tapasztalattal a hátunk mögött. Cégünk azóta is családi vállalkozásként működik. Telepünk a Szent István úti felüljáró alatt, a Teherpályaudvaron található, amely az Árkád körforgalom centrum kijárata felől is megközelíthető. A nyitott rámpás kiszolgálón és tároló helyen kívül 600 m2-es fedett, zárt raktárral rendelkezünk.​

A CEMENT CENTER Építőanyag-Kereskedelmi és Teherfuvarozó Közkereseti Társaság Magyarországon, a Győr-Moson-Sopron megyei Cégbíróság által bejegyzett vállalkozás.

Az évek során jelentősen megnőtt áruválasztékunk, melynek köszönhetően lehetőségünkben áll kiszolgálni Vásárlóinkat „pincétől a padlásig". Tervrajz alapján építőanyag-szükségletszámítást és árkalkulációt is készítünk Ügyfeleink részére. A lakossági Vásárlók mellett természetesen lehetőséget biztosítunk cégek és építőipari vállalkozások kiszolgálására is keretszerződés alapján.

Továbbá 24 tonnás, önrakodós gépjárművel állunk Ügyfeleink rendelkezésére, amennyiben a megrendelés elérte az ingyenesen, de gazdaságosan kiszállítható mennyiséget.

A Cement Center Kkt. a következő szolgáltatásokkal várja meglévő és leendő Ügyfeleit:

  • anyagigény számítás - amennyiben bizonytalan a szükséges anyagmennyiségben a tervrajz alapján kiszámoljuk és vásárlás esetén a fenti szolgáltatás díjtalan.
  • tanácsadás - ha nem tud eligazodni az építőanyagok széles palettáján, segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő terméket.
  • díjmentes tárolás - a kedvező áron megvásárolt építőanyagot díjtalanul tároljuk a kívánt szállítás időpontjáig (maximum 6 hónap időtartamig).
  • díjmentes házhozszállítás - mennyiségtől vagy értéktől függően.
  • rugalmas ügyintézés - ha a vásárolt árú meghaladta a felhasználáshoz szükséges mennyiséget, akkor a megmaradt bontatlan csomagolású terméket teljes áron levásárolhatja.
Bővebben